Essenza Jack Tesse Lange broek reef green

89,95

KIES HIERONDER JE MAAT

Voor jou is niets vervelender dan iets bezorgd krijgen dat niet past. Twijfel je over je bestelling? Over de juiste maat? Staat jou maat er niet bij? Wellicht kunnen we het bestellen. Bel ons dan op 0570-613414. We staan klaar om je persoonlijk te adviseren met alle ervaring en passie die we in ons hebben.

Wij zeggen: ode aan de herenpyjama en helemaal aan dit exemplaar. Uitgevoerd in een mooie print, want ja, het oog wil ook wat. Jack is uitgevoerd in de decoratieve ornamentenprint Tesse die zich kenmerkt door stilering, symmetrie en/of herhaling van een motief. ESSENZA liet zich inspireren voor deze print door een ets uit 1817 uit het archief van het Rijksmuseum. De broek is gemaakt van het natuurlijke materiaal modal in combinatie met katoen. Modal wordt gemaakt van beukenhoutpulp en is vanwege de zachtheid een perfecte stof voor ondergoed en pyjama's. Deze geweven variant met subtiele glans wordt beschouwd al een heel luxe textiel en is in dit geval gemengd met katoen en elastaan voor extra stevigheid. De stof is zacht, valt soepel om het lichaam en is comfortabel rekbaar.

Extra informatie

kleur

maat

S, M, L, XL, XXL

Essenza Jack Tesse Lange broek reef green

89,95

KIES HIERONDER JE MAAT

Twijfel je over je bestelling? Over de juiste maat? Staat jou maat er niet bij? Wellicht kunnen we het bestellen. Bel ons dan op 0570-613414. We staan klaar om je peroonlijk te adviseren met alle ervaring en passie die we in ons hebben.