Over ons

Van der Linden Lingerie: Over ons

Lingerie draait om mensen. Wij houden van mensen in alle vormen en maten. En als wij iets wezenlijks kunnen bijdragen aan jouw uitstraling en zelfvertrouwen hebben wij ons werk goed gedaan. Uiteraard is dat bij het aanmeten van een borstprothese evident. Maar zeker bij lingerie, badmode en shapewear voegen wij graag iets speciaals toe.

Een persoonlijke stylingtip, kleuradvies, hoe stel je je bh correct in voor het optimale draagcomfort of welk type slip past het best bij jouw figuur. Maar ook een luisterend oor, een hart onder de riem of een confidence boost. Daarmee staan we met al onze kennis, kunde en passie voor je klaar. Dit maakt ons, samen met ons enorme assortiment, uniek in lingerieland. Het zorgt ervoor dat mensen blij verrast zijn als ze voor het eerst geadviseerd worden en dat ze met veel plezier terug blijven komen.

In 2020 is aan ons wederom de styling award toegekend. Al jaren wordt ons advies op het gebied van borstprotheses door de SEMH moeiteloos gecertificeerd. Daarnaast zijn we Pro Vitea dealer van mammacare specialist Anita. Op dit alles zijn we supertrots.

In 1998 zijn we Van der Linden Lingerie aan de Nieuwstaat in Deventer gestart. Na 5 succesvolle jaren verhuisden wij naar een veel ruimer pand in diezelfde straat.

Sinds april 2013 zijn we gevestigd in een prachtig historisch pand in het hartje van het Deventer winkelgebied aan de Smedenstraat 23-25 (nabij prachtige modespeciaalzaken als Blanche, Freek Mode, Donna Fashion, Louise Mode en de Sting, Casa en Hema). Met zorg is de kenmerkende warme en intieme sfeer gewaarborgd gebleven, gecombineerd met een frisse eigentijdse uitstraling. We zijn er trots op in de afgelopen 22 jaar uitgegroeid te zijn tot dé lingeriespeciaalzaak van Deventer met daarnaast warme belangstelling uit omliggende plaatsen als Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Bathmen, Hengelo, Holten, Rijssen, Olst, Wijhe, Raalte, Heino, Nijverdal en Zwolle.

Ook hebben wij een gestaag groeiende groep toeristische fans die jaarlijks naar Deventer terugkeert voor één van de bekende evenementen of gewoon een lekker dagje uit. En uiteraard voor ons vertrouwd en deskundig lingerieadvies. 

We hebben een absolute passie voor lingerie. 

Kom bij ons binnen en ervaar!

Nicole van der Linden en team