Lades vol lingerie bij Van der Linden Lingerie

Lingerie draait om mensen. Wij houden van mensen in alle vormen en maten. En als wij iets wezenlijks kunnen bijdragen aan jouw uitstraling en zelfvertrouwen hebben wij ons werk goed gedaan. Uiteraard is dat bij het aanmeten van een borstprothese evident. Maar zeker ook bij lingerie, badmode en shapewear voegen wij graag iets speciaals toe.

Een persoonlijke stylingtip, kleuradvies, hoe stel je je bh correct in voor het optimale draagcomfort of welk type slip past het best bij jouw figuur. Maar ook een luisterend oor, een hart onder de riem of een confidence boost. Daarmee staan we met al onze kennis, kunde en passie voor je klaar. Dit maakt ons, samen met ons enorme assortiment, uniek in lingerieland. Het zorgt ervoor dat mensen blij verrast zijn als ze voor het eerst geadviseerd worden en dat ze met veel plezier terug blijven komen.

Al jaren wordt ons advies op het gebied van borstprotheses door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH) moeiteloos gecertificeerd. Daarnaast zijn we Pro Vitea dealer van mammacare specialist Anita. Op dit alles zijn we supertrots.

Onze winkel
In 1998 zijn we Van der Linden Lingerie in Deventer gestart. We zijn gehuisvest in een prachtig historisch pand in het hartje van het Deventer winkelgebied aan de Smedenstraat 23-25 (nabij prachtige modespeciaalzaken als Blanche, Freek Mode, Donna Fashion, Louise Mode en de Sting, Casa en Hema). Met zorg is de kenmerkende warme en intieme sfeer gecombineerd met een frisse eigentijdse uitstraling. We zijn er trots op in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid te zijn tot dé lingeriespeciaalzaak van Deventer met warme belangstelling uit omliggende plaatsen als Apeldoorn, Zutphen, Lochem, Bathmen, Hengelo, Holten, Rijssen, Olst, Wijhe, Raalte, Heino, Nijverdal en Zwolle.

Ook hebben wij een gestaag groeiende groep toeristische fans die jaarlijks naar Deventer terugkeert voor één van de bekende evenementen als Deventer op Stelten, de Boekenmarkt, het Dickens Festival, of gewoon voor een fijn week-endje weg of een lekker dagje uit. En uiteraard voor ons vertrouwd en deskundig lingerieadvies.

Onze webshop
Naast onze winkel adviseren wij je ook vanuit onze webshop. Ook daar helpen we je met al onze deskundigheid en ervaring aan de juiste lingerie, bad- en nachtmode. Je bent in onze webshop dus geen klant of bestelnummer, maar een persoon die vragen kan stellen, maatadvies krijgt, kan brainstormen over de juiste styling en uitstraling. En dat niet met een supportmedewerker, maar met een ervaren lingeriestyliste.

 

We hebben een absolute passie voor lingerie.

Ga naar onze winkel en webshop en ervaar!

Nicole van der Linden en team