Borstprotheses: Onze werkwijze

Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren van borstprotheses en bijpassende lingerie en zijn SEMH-gecertificeerd mammacare-adviseuse. Daarnaast zijn we Pro-Vitae dealer van mammacarespecialist Anita. 

Dat het adviseren van de juiste prothese in combinatie met goed zittende lingerie echt vakwerk is, willen we je graag bij ons laten ervaren. Om je in alle rust en privacy de borstprothese te kunnen adviseren die perfect bij je past werken we graag op afspraak. Onze afspraken zijn in principe in onze winkel aan de Smedenstraat 23-25 in Deventer. Daar hebben we de keuze uit een breed assortiment prothesen, protheselingerie en prothese-geschikte lingerie en kunnen we je alle mogelijkheden laten zien en ervaren. Mocht het op medische gronden niet mogelijk zijn om onze winkel te bezoek dan kunnen we je natuurlijk ook thuis adviseren.  

Veel meer mogelijk
Door ons ruime assortiment lingerie en onze kennis en ervaring als lingerieadviseuses kunnen we je veel meer mogelijkheden bieden, dan medische hulpmiddelen leveranciers. Wij beperken ons niet tot het adviseren van de juiste maat borstprothese, maar kijken naar wat de prothese en bijbehorende lingerie kunnen doen ter ondersteuning van jouw uitstraling als vrouw. Daarbij kan veel meer dan je zou denken. Zo zijn veel van de items uit onze mode-collectie met kleine aanpassingen prothesegeschikt te maken. En daarmee kunnen we jouw keuze-mogelijkheden aanzienlijk verruimen.

Daarnaast ervaren veel van onze klanten het als zeer prettig om met de keuze voor onze lingeriespeciaalzaak uit het medische zorgcircuit te kunnen stappen. Weg klinische omgeving, terug naar de sfeervolle omgeving van onze lingeriespeciaalzaak die je gewend bent.

Maak een afspraak
Voor een afspraak kunt je bellen met 0570-613414 en vragen naar Nicole van der Linden. We kunnen dan meteen een afspraak een afspraak maken en alvast het een en ander aan je uitleggen als je met vragen zit. Natuurlijk kun je ook even bij onze winkel naar binnen wandelen voor het maken van een afspraak.