Lingerie en badmode in de juiste maat

Meer dan  80% van de Nederlandse vrouwen draagt de verkeerde bh-maat. Doordat je maat kan veranderen in de loop van de tijd. Of omdat maten per merk en zelf model heel verschillend kunnen uitvallen. Heb je twijfels over je juiste maat kom dan naar onze winkel en laat je door onze stylistes persoonlijk adviseren. Je kunt ook zelf een aantal veel voorkomende problemen voorkomen door het lezen van de tips van onze stylistes.Rugmaat
Sluit je bh met het middelste haakje. Als de achterkant omhoog kruipt en niet mooi horizontaal zit, dan is de band waarschijnlijk te los en neem je beter het laatste haakje. Je moet makkelijk twee vingers onder de sluiting aan de achterkant van de band kunnen stoppen. Als er meer dan twee vingers onder kunnen, dan zit de band te los. De band zit te strak als je er geen twee vingers onder krijgt.

bh maat

1. CONTROLEER HET MIDDENSTUK VAN DE BEHA

Dit stukje moet mooi op het lichaam aansluiten, zonder in de huid te snijden of te los te zitten.
TIP: Om de pasvorm van de cups te beoordelen, gebruik je best een bh zonder vulling. 

2. CONTROLEER VERVOLGENS DE CUPS

Zie je dat de cups in de borsten snijden of zit de stof rond de cups niet goed, dan is de maat waarschijnlijk niet oké. De cups moeten je borsten volledig omhullen en een mooi, strak silhouet vormen. Om de pasvorm van de cups te beoordelen, gebruik je best een beha zonder vulling.

3. HOE ZITTEN DE BEUGELS?

Volg de beugels met je vinger. Voor de beste pasvorm sluiten de beugels mooi aan op de huid en voelen ze comfortabel aan rond de borsten.
Zitten de beugels op de borsten of staan ze weg van de borst, dan zijn de cups te klein. Probeer één of twee cupmaten groter. Zitten de beugels te los, neem dan een kleinere cupmaat.

twijfels over de juiste maat lingerie of badmode

Ben je niet zeker van je maat. Bel ons of kom langs. We helpen je graag om te zorgen voor het perfect zittende setje.Een afspraak maken kan op www.vanderlindenlingerie.nl/private-shopping