SEMH certificering

Wat is de SEMH

Sinds 1995 is het in Nederland mogelijk de betere leverancier van medische hulpmiddelen te herkennen. Leveranciers die hoogwaardig kwaliteitswerk leveren zijn namelijk erkend door de SEMH, de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen en als zodanig herkenbaar aan het voeren van het logo van de SEMH.

De door de SEMH erkende leverancier is de professional die door opleiding en jarenlange ervaring precies weet hoe te handelen. Vanaf het opnemen van de maatvoering, de vervaardiging van het product tot aan de ‘finishing touch’ bij het passen ben je bij de SEMH-erkende leverancier in goede handen.

De erkenning door de SEMH heeft meerwaarde voor alle partijen: de consument, de leverancier en de zorgverzekeraar. De leverancier wordt regelmatig getoetst of het werk dat wordt geleverd constant van hoge kwaliteit is en daarmee voldoet aan de eisen; de consument heeft een waarborg voor kwaliteit, kennis en begrip en de zorgverzekeraar weet dat het geld goed wordt besteed.

Jaarlijks worden wij getoetst en erkend door de SEMH. Dit om onze kwaliteit en betrouwbaarheid nu en in de toekomst te garanderen.

Voor jou de garantie dat je bij ons aan het juiste adres bent en optimaal geadviseerd wordt door betrokken, vakkundige en ervaren adviseuses.