RETOURBELEID WEBSHOP

Ons retourbeleid is erop gericht om grondstoffenverspilling en onnodige milieubelasting te voorkomen. Daarnaast willen wij er graag voor zorgen dat je aan een passend alternatief wordt geholpen. Tenslotte willen wij geretourneerde goederen weer snel kunnen gebruiken om andere klanten zoals jij ook blij te maken.

Is een artikel niet helemaal naar wens? Neem dan contact met ons op via info@vanderlindenlingerie.nl of bel 0570-613414 en we zoeken samen met je naar een alternatief. Geen alternatief gevonden? Retourneren kan uiteraard ook. Stuur een mail met een retourverzoek en je bestelnummer naar info@vanderlindenlingerie.nl en we geven je retourinstructies. Stop het retourartikel altijd in een beschermende verpakking om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Het retouradres is: Van der Linden Lingerie, afdeling webshop, Smedenstraat 23-25, 7411RB Deventer. Als je een artikel retourneert, betaal je zelf alleen de kosten voor terugzending. 

AANSPRAKELIJKHEID

Mocht een pakket kwijtraken of beschadigd raken, dan is het verzendbedrijf (postnl ofandere dienstverlener) alleen aansprakelijk te stellen als de consument zijn pakket aangetekend of met Verzekerservice heeft verstuurd. Het verzenden van het pakket voor het reguliere bedrag valt daar buiten. Je bent zelf verantwoordelijk voor het retour sturen van een pakket én voor de bewijslast. Wij zijn niet aansprakelijk voor de retourzending op grond van artikel 7:11 lid 4 Burgerlijk Wetboek.

RETOURNEREN IN DE WINKEL

Het is ook mogelijk om te retourneren in onze winkel in Deventer. Graag zelfs, want dan kunnen we je direct een beter alternatief adviseren. Houd er wel rekening mee dat we niet direct contant geld teruggeven. Nadat gecheckt is of aan de retourvoorwaarden is voldaan en na controle van het retourartikel zal het retourbedrag teruggestort worden op je rekening.

KAN IK OOK RUILEN?

Jazeker! Indien je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel kun je online een nieuwe bestelling plaatsen of komen omruilen in onze winkel.

 RETOURVOORWAARDEN

Binnen 14 dagen na ontvangst kan een zending worden aangemeld als retour. Dat kan per mail via info@vanderlindenlingerie.nl
 Je dient artikelen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de artikelen aantoonbaar terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
 Artikelen mag je passen, maar niet dragen. Pas een broekje over je eigen broekje heen aan. Doe je dat niet dan kunnen we het artikel, zoals je zult begrijpen niet
meer opnemen in ons assortiment en verkopen aan anderen. We zullen dan ook het aankoopbedrag niet retourneren.
Hygieneproducten zoals panty’s waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.
 Voor verzending controleren wij artikelen op kwaliteit. Artikelen die retour komen en gebruikssporen vertonen zijn voor ons onverkoopbaar. Je wilt immers zelf ook altijd een nieuw product. Indien je een artikel in enige vorm beschadigd, vies maakt of op wat voor manier ook onverkoopbaar retour ontvangen, kunnen
we je het aankoopbedrag niet restitueren. Het beschadigde of artikel met gebruikssporen etc. kan op verzoek naar je terug worden gestuurd teruggestuurd na betaling van verzendkosten.
 Het artikel retourneer je zoveel mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Let op: Het verwijderen van merk- en/of maatlabels is onnodig voor het passen van de artikelen. Wij hebben zelf niet de beschikking over vervangende merk- en/of maatlabels, dus als deze verwijderd zijn kunnen we het artikel niet meer retournemen.  

Tip: verstuur voorgevormde BH’s in een doos en zeker niet in een enveloppe om te voorkomen dat ze worden platgedrukt en er schade ontstaat. De kans op permanante beschadiging tijdens transport is groter als je het in een enveloppe verstuurt.

IK HEB EEN PRODUCT TERUGGESTUURD, WANNEER KRIJG IK MIJN GELD TERUG? 

Retourneer je (een deel van) de bestelling, dan ontvang je van ons uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw retourzending door ons het retourbedragterug als aan alle retourvoorwaarden is voldaan. Terugbetaling geschiedt in principe per bank . Wij starten de terugbetalingsprocedure zodra wij de producten retour hebben ontvangen, geïnspecteerd en akkoord bevonden. Bij afwijkingen nemen we contact met je op.