Sport

Sportbeha’s

Waarom een goede Sportbeha? 

Een kwalitatief hoogwaardige sportbeha is voor alle bewegingsintensieve sporten een absolute must. De borst beschikt niet over eigen spierweefsel, het borstweefsel wordt slechts door pezen en banden gedragen. Onafhankelijk van de cupgrootte, hebben deze banden ondersteuning nodig om het weefsel, maar ook de wervelkolom te ondersteunen.

Een optimaal zittende sportbeha kan de bewegingen van de borst tot 80% opvangen. Kom bij ons langs en laat je een goed passende sportbeha adviseren.  

Simone Perele Sport

De Franse lingeriefabrikant Simone Perele geeft met haar Harmony-lijn een sportieve dimensie aan haar assortiment. Functionele sportlingerie met verfijnde uitstraling. Ontwikkeld in samenwerking met sportcoach en influencer Lucile Woordward.

Prima Donna Sport

Kwaliteitsmerk Prima Donna heeft al haar kennis en ervaring ingezet om de perfect zittende sportbeha te ontwikkelen. Dit voorjaar voor het eerst beschikbaar in de vertrouwde pasvorm van Prima Donna. Met een shortje, capri en bijpassende top maak je je outfit helemaal compleet.

Let’s Work Out!

 

Anita Active

Lingeriefabrikant Anita heeft al tweemaal de prestigieuze Red Dot Award toekend gekregen voor haar baanbrekend productdesign op het gebied van sportbeha’s. Hieronder een paar impressiefoto’s